Vår mötesplats för entreprenörer

En skylt som säger HUB103

HUB103 är precis vad det låter som. En hub som samlar kreativa företagare i en dynamisk och flexibel miljö med ett brett spektra av fötetagsidéer. Nätverket arrangerar roliga och utvecklande aktiviteter och erbjuder kreativa lokaler för dig som vill ha det lilla extra.

För att utvecklas och generera nya affärer tror vi på kraften av att samla många företag, eller blivande företagare, med framåtanda och utvecklingsvilja. Det är precis vad HUB103 handlar om. Nätverket erbjuder olika medlemsnivåer beroende på vem du är och vad du söker.

Event och sociala aktiviteter
Founders stories, crash courses, sociala aktiviteter. Som medlem i HUB103 bjuds du in att delta på en rad olika aktiviteter.

Kreativa lokaler
För dig som vill hyra kontor i vår miljö eller nyttja våra lokaler då och då finns alla möjligheter. Är du en del av Kraftsaden workspace och vill ta del av nätverket och våra gemensamma ytor (så som konferensrum, terass, kök och fotostudio) finns en medlemsnivå även för dig.

Läs mer på www.hub103.se

Hub103 miljö

Kort fakta om nätverket

Hemsidawww.hub103.se
Hur blir jag medlem?Kontakta oss
För vem?HUB 103 vänder sig till startups och kreativa entreprenörer.
Therese Heden - Eterni Sverige

"Kreativa lokaler, roliga och utvecklande aktiviteter och otroligt bra service. Det är med stolthet vi tar hit kunder och arbetssökanden på möten. HUB103 har gett oss helt nya möjligheter att knyta kontakter."

Therese Hedén, Konsultchef och rekryterare, Eterni Sverige

Therese Heden - Eterni Sverige

Kontakt

Henrik Wallin Perez, Innovatum Science Park

Henrik Wallin-Pérez

Event och community