Vår mötesplats för entreprenörer

Innovatum Science Park Startup Community

Har du entreprenörsdrömmar, bär du på en idé som du vill utforska, eller är du redan i gång? För att utvecklas och generera nya affärer tror vi på kraften av att samla likasinnade med framåtanda och utvecklingsvilja. Det är precis vad vårt startup community handlar om. Välkommen in i gemenskapen!

Vad ingår i medlemskapet?

Tillgång till makerspace

Har du en produktidé som väntar på att förverkligas? Då är vårt makerspace platsen för dig! Här får du förutsättningar att testa, utveckla och 3D-printa din idé i en kreativ miljö med andra entreprenörer. Som medlem har du fri tillgång till ytan.

Fotostudio & Mötesrum

Har du ett viktigt möte och vill göra ett gott intryck? I medlemskapet ingår bokning av våra konferensrum 1 ggr/vecka. Dags att ta produktbilder, göra en livesändning eller presentera teamet på er webb? Som medlem får du nyttja vår fotostudio i mån av plats. Du får också nyttja flexplatser i vår co-workingyta i mån av plats.

Gemenskap & event

Genom att bli del av vårt community får du chans att knyta nya kontakter och bygga professionella relationer med andra som delar liknande intresse, utmaningar och mål! Du blir inbjuden till våra event och aktiviteter så som founder storys, crash courses och andra sociala aktiviteter.

Serviceavgift: 500 kr ex. moms /månad. 6 mån bindningstid.

"Det bästa är alla drivna, positiva, kompetenta och glada människor som arbetar där och likasinnade entreprenörer".

Emma Lundgren, VD & Grundare Childlife

Makerspace har skapat möjligheter

3D-printade prototyper - ett smart sätt att visualisera, testa och sälja in dina produkter till andra! Allt fler entreprenörer får upp ögonen för vårt makerspace och möjligheterna det skapar. Chassis Autonomy, vars teknik banar vägen för självkörande bilar, är ett exempel på communitybolag som använder ytan flitigt.

Inför ett kundmöte med en stor fordonstillverkare 3D-printade de en fullskalig prototyp som kunderna kunde känna på, öppna upp och undersöka. Helt oslagbart, enligt VD:n och medgrundaren Peter Johansson.

" Detta är ett ypperligt komplement i ett tidigt skede i
utvecklingen av nya produkter. Dels för och kunna visualisera och göra en egen utvärdering av bl.a. monterbarhet, men även för externa kunder då de kan få se en fullskalig prototyp. Det går inte och underskatta vikten av och få se och känna på den fysiska produkten."

Chassis Autonomys grundare Peter Johansson tillsammans med Thomas Tähkänen som är Chief Engineer.
Chassis Autonomys grundare Peter Johansson tillsammans med Thomas Tähkänen som är Chief Engineer.

Bli del av Startup Community

Serviceavgift500 kronor ex. moms /månad. 6 månaders bindningstid.
Hur blir jag medlem?Lämna in en intresseanmälan om medlemskap. Sedan hör vi av oss!
För vem?För dig som vill utveckla din egen tjänst eller produkt, eller dig som redan är i gång med en startup.
Bland medlemmarna finns också entreprenörerna i förinkubatorn, inkubatorn och några av våra alumner.
Fotostudion på Innovatum Science Park

Intresserad av att veta mer? Hör av dig!

Markus Sulkupuro

Affärscoach