Jobba hos oss

Vill du vara med och göra skillnad på riktigt? På Innovatum Science Park arbetar idag över 50 personer som vill skapa och förändra framtiden. Vi välkomnar fler nyfikna, engagerade personer!

Två kvinnor som sitter och pratar med varandra i kontorsmiljö

Nu söker vi:

Projektadministratör


Vår kollega lämnar oss för nya utmaningar och vi söker hennes efterträdare! Hos oss blir du en del av ett kreativt team som arbetar i en inspirerande innovationsmiljö.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt administrativa arbete, bidra till en hållbar samhällsutveckling och Sveriges innovationskraft. Vi är ett sammansvetsat team med en mångfald av bakgrunder och egenskaper som ser fram emot att välkomna dig.

Kommunikatör

Vi söker dig som är kommunikatör och vill ta helhetsansvar och arbeta med både strategiskt och operativt kommunikationsarbete. Vi erbjuder en varierande roll med utmaningar och kreativa möjligheter som sträcker sig över olika projekt och samarbeten på Innovatum Science Park. Ditt mål är att driva verksamhetens utveckling genom engagerande kommunikation som skapar genomslagskraft för vad vi gör, våra resultat och hur vi skapar samhällsnytta.

Projektledare energi

Vi söker dig som har god förståelse för energianvändning, produktion och lokala/regionala energisystem. Har god kunskap i ett flera områden inom förnybara energikällor som t ex sol, vind, biogas och vätgas. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en genuin drivkraft att bidra till ett hållbart samhälle, är en lagspelare med god erfarenhet av att driva och leda i samarbete med olika samverkansparter och kollegor.