Investerarnätverk

Herbox pitchar på scen

Vill du komma i kontakt med lovande startups att investera och engagera dig i? Vi har ett kontinuerligt flöde av innovativa bolag att presentera dig för. Varmt välkommen att ansluta dig till vårt investerarnätverk.

Sedan 2003 har Innovatum Science Park stöttat fler än 180 startups. Som en av tre rymdinkubatorer i landet samlar vi några av Västsveriges mest lovande techstartups. Med test- och demomiljöer som Produktionsteknisk centrum och Wargön Innovation attraherar vi också många startups vars produkter och tjänster gör skillnad för morgondagens industri.

Bolagen vi presenterar kännetecknas av att de är innovativa, har internationell skalbar tillväxtpotential, består av drivna team och vill göra ett positivt avtryck för framtiden.

Här kan du läsa mer om bolagen i vår inkubator.

Som medlem får du:

  • Inbjudningar till finansieringsträffar och event.
  • Förhandsinformation kring investeringsobjekt.
  • Möjlighet till matchmaking med startups utifrån din investeringstrategi.
  • Möjlighet att få kontakt med andra investerare för erfarenhetsutbyten eller saminvesteringar.
  • Möjlighet att bli delta i investeringspanel då våra startups pitchtränar.

Vad förväntas av dig som medlem?
Du har inga förpliktelser– varken när det gäller investeringar eller engagemang. Klappar ditt hjärta lite extra för att göra skillnad för framtidens entreprenörer har du däremot goda möjligheter att få vara med och bidra med erfarenhet och engagemang.

Kort om nätverket

För vem?Oavsett om du är ny som ängelinvesterare eller företräder ett större VC-bolag hjälper vi dig gärna att få kontakt med några av landets mest lovande startups.
Hur blir jag medlem? Kontakta oss så berättar vi mer!
Eivind Vogel Rödin, Innovatum Science Park

Eivind Vogel-Rödin

Chef Startupverksamheten
Debbie Lygonis, Innovatum Science Park

Deborah Lygonis

Investment Manager