Starta entreprenörsresan i vår förinkubator

Miljön på Innovatum Science Park i Trollhättan

Har du en ambition om att bli entreprenör eller sitter du inne på en lovande affärsidé som du vill förverkliga? Den 15 mars startar vi upp en ny grupp i förinkubatorn. Anmäl ditt intresse nu!

Förinkubatorn är ett 12-veckorsprogram där du tillsammans med andra blivande entreprenörer får lära dig mer om hållbar affärsutveckling – från värdeerbjudande och marknad till hur du pitchar din idé för investerare. Föreläsningar och workshops varvas med personliga arbetsuppgifter och grupparbeten.

Det här får du:

  • Lära dig grunder, verktyg och metoder i affärs- och produktutveckling.
  • Förståelse för kopplingen mellan kunderbjudande, organisation, marknad och kapital.
  • Få en djupare förståelse för kunden med hjälp av tidiga kundexperiment och lär dig hur du utvecklar ditt erbjudande.
  • Få en större förståelse för nätverksbyggande i syfte att nå viktiga aktörer.
  • Lära dig mer om kapitalanskaffning, vilka vägar det finns att gå och hur du paketerar och säljer in ditt erbjudande till investerare.
  • Pitchträning och möjlighet att pitcha inför en panel under en avslutande Demo Day.
  • Träffa andra blivande entreprenörer, kunskapsdela och bredda ditt nätverk.
  • Tillgång till det breda affärsnätverk som Innovatum Science Park tillhandahåller. 
  • Tillgång till Innovatum Sciece Parks moderna lokaler i Trollhättan med arbetsytor, makerspace och välutrustade konferensrum.
  • Affärscoaching och feedback på din idé.

Omfattning:
Onsdagar kl. 15-19 under 12 veckor. Utöver schemalagd tid tillkommer tid för självstudier och projektarbeten.

För vem?
Förinkubatorn vänder sig både till dig som har en affärsidé att utveckla just nu, och till dig som saknar en konkret idé men är nyfiken inför framtiden. Inga förkunskaper inom entreprenörskap krävs.

Anmäl intresse
Anmäl intresse genom att kontakta vår affärscoach Henrik Andrée. E-post henrik.andree@innovatum.se eller 073 - 738 91 76.

Jonas deltar i förinkubatorn just nu

Jonas Paulsson är inte bara snickare och egenföretagare. Han är också en av deltagarna i vår förinkubator där han nu utvecklar en produkt som han länge själv haft behov av. Lär känna Jonas här.

I vårt Makerspace har Jonas med hjälp av 3D-printers och stöttning av vår affärscoach och teknik-guru Jan Björn lyckats skapa en prototyp av sin produkt som nu ska ut och testas.
I vårt Makerspace har Jonas med hjälp av 3D-printers och stöttning av vår affärscoach och teknik-guru Jan Björn lyckats skapa en prototyp av sin produkt som nu ska ut och testas.

Intresserad av förnkubatorn? Kontakta mig!

Henrik Andrée

Affärscoach