Debbie – Mentor of the year?

Deborah Lygonis

Vår affärscoach Debbies hjärta klappar för att hjälpa andra att utvecklas. Nu är hon finalist för det hedervärda priset Mentor of the year i Nordic Women Tech Awards.

Deborah Lygonis, eller Debbie som de flesta kallar henne har en imponerande karriär bakom sig. I över 25 år hon jobbat som tech-entreprenör och har startat digitala bolag inom en rad olika nischer. Hon har rest mångmiljonbelopp i riskkapital och sålt in sina idéer runtom i världens alla hörs. Men framförallt har hon engagerat sig i att sprida sin kunskap och hjälpa andra att starta och driva företag.

– I ett större perspektiv är inte kunskapen värd särskilt mycket om man inte delar med sig av den. Därför är jag väldigt hedrad över denna nominering. Fantastiskt kul att få finnas med på en lista med så otroligt kompetenta och engagerade kvinnor, säger Deborah.

Priset årets Mentor of the year tilldelas till en person som gett betydande stöd och vägledning genom att ge en mindre erfaren person möjlighet att utveckla sina färdigheter inom ett IT- eller teknologiskt område. Som ett resultat har personen uppnått vital kunskapstillväxt och resultat inom sitt område.

– Det finns ju inget som är så tillfredsställande som att se att entreprenörer och bolag som man jobbar med blir framgångsrika! Jag har ju förmånen att få träffa många entreprenörer i olika sammanhang som berikar. Tänk så mycket jag lärt mig!

Vill du ha hjälp av eldsjälar som Debbie?

Debbie arbetar som affärscoach på Innovatum Science Parks inkubator. Det innebär kort och gott att du som har en innovativ och nytänkande affärsidé och söker till inkubatorn kan få råd och stöd av Debbie eller någon av våra andra engagerade affärscoacher.

Läs mer om inkubatorn här.